Tonfiskspasta

Tonfiskspasta är en snabb, enkel och god maträtt. Blev snabbt en barnfavorit, om än med lite ketchup…

Ingredienser, 4 portioner
Spagetti
2 burkar tonfisk i vatten
1 medelstor rödlök
1 burk krossade tomater (400g)
200 g creme fraiche
salt & peppar
1 msk olivolja

Gör så här:
Fräs rödlöken i oljan. Häll i tomater och creme fraiche och blanda sedan i tonfisken. Smaka av med salt och peppar.

2 svar till “Tonfiskspasta”

  1. 1 Kikki

    Hej! Undrar om rätten går bra att frysa in och värma som matlåda? Alla rätter är inte så lätta att minimera i receptet så det blir anpassat för en person..

  2. 2 Bejo

    Tror inte vi har testat att frysa in rätten med pasta. Däremot så funkar det utmärkt att bara frysa in tonfiskssåsen… Som matlåda tycker jag också att den fungerade bra, ofryst då.

Kommentera receptet