Spenatpasta med kyckling och fetaost

Återigen en enkel, snabb och utsökt maträtt. Men det är ju det vi vill ha så många som möjligt av. Denna gång blandar vi ner spenat och fetaost i pastan…mmm!

Ingredienser, 4 portioner

300 g fusilli pasta (helst fullkorn)
150 g djupfryst hackad spenat
250 g kycklingfilé (ungefär 2 stycken)
2 schalottenlökar
1 gul paprika
2 msk olivolja
salt
peppar
1 pkt körsbärstomater
100 g fetaost

Gör så här

Koka pastan. Tina spenaten och blanda med pastan, salta och peppra. Skala och hacka löken, skär kycklingen i små bitar, kärna ur och strimla paprikan. Stek kycklingen i olivolja tills den är genomstekt, tillsätt lök och paprika och fräs tills grönsakerna mjuknat något. Salta och peppra. Blanda ner spenatpastan i kycklingröran och värm försiktigt. Servera med körsbärstomater och smulad fetaost.

0 svar till “Spenatpasta med kyckling och fetaost”

  1. No Comments
Kommentera receptet