Lövbiff med bladspenat och pasta

Strimlad lövbiff, den här gången med creme fraiche franska örter, spenat och körsbärstomater, brukar aldrig vara fel. Inte nu heller, kalasgott även i låda dagen efter. Fungerar även utmärkt med ris.

Ingredienser, 4 portioner

pasta (gärna tagliatelle) enligt förpackning
400 g lövbiff
1 gul lök
smör eller olja
1/2 tsk salt
125 g färsk bladspenat (går även bra med hackad fryst)
1/2 dl vatten
2 dl crème fraiche franska örter
10-15 körsbärstomater

Gör så här

Strimla lövbiffen och skär löken i klyftor. Koka pastan enligt förpackningen. Salta köttet. Stek köttet och löken i en panna, använd smör eller olja. Rör ner spenaten och låt den fräsa med. Häll i vattnet och creme fraichen. Koka upp. Dela tomaterna och blanda i. Servera med pasta alternativt ris.

0 svar till “Lövbiff med bladspenat och pasta”

  1. No Comments
Kommentera receptet