Lasagnerullar fyllda med spenat och skinka

Lasagnerullar fyllda med spenat och skinka sitter som smäck på en fredagskväll framför TV’n. Känns mer som att den gör sig bättre på hösten när TV-säsongen är i sin linda. Servera med gott, ljust öl…

Ingredienser, 8 rullar

250 g hackad spenat (fryst)
1 rödlök
smör eller olja att steka i
salt
svartpeppar
200 g strimlad rökt skinka
4 dl Kelda sås Tomato Treat (Tomatsås med creme fraiche)
8 färska lasagneplattor (köps oftast som en låååång, men det går bra att dela)
2 dl riven ost

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader. Skala och hacka löken. Fräs lök och spenat i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör ner skinkan och 1 dl av tomatsåsen. Lägg fyllningen på lasagnerplattorna, rulla ihop från långsidan. Lägg rullarna i en ugnssäker form och häll över resten av såsen. Toppa med den rivna osten. Gratinera i ugnen i ca 20 minuter. Mmmmm, gott med öl till…

0 svar till “Lasagnerullar fyllda med spenat och skinka”

  1. No Comments
Kommentera receptet